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Registros recuperados : 7 | |
1. | | CLOTHIER, K.A.; WATSON, K.D.; METE, A.; GIANNITTI, F.; ANDERSON, M.; MUNK, B.; MCMILLIN, S.; CLIFFORD, D.L.; RUDD, J.; SHIRKEY, N.; FAMINI, D.; WOODS, L. Generalized dermatophytosis caused by Trichophyton equinum in 8 juvenile black bears in California. Journal of Veterinary Diagnostic Investigation, 2022, Volume 34, Issue 2, pp.279-283. doi: https://doi.org/10.1177/10406387211061143Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
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2. | | CARRILLO, M.F.; KEMPER, D.; WOODS, L.W.; CARVALLO, F.R. Chronic interstitial pneumonia with features of organizing pneumonia in an adult horse. Brief Communication. Journal of Veterinary Diagnostic Investigation, 1 July 2020, Volume 32, Issue 4, Pages 621-625. DOI: https://doi.org/10.1177/1040638720936251 Article hisotory:Article first published online: July 20, 2020; Issue published: July 1, 2020.
The authors received no financial support for the research, authorship, and/or publication of this article. Corresponding author: Francisco R....Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
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4. | | GIANNITTI, F.; MACIAS RIOSECO, M.; GARCIA, J.; BEINGESSER, J.; WOODS, L.; PUSCHNER, B.; UZAL, F. Diagnostic exercise: hemolysis and sudden death in lambs. Veterinary Pathology, 2014, v.51, n.3, p. 623-626.Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
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5. | | TROTT, K.; GIANNITTI, F.; RIMOLDI, G.; HILL, A.; WOODS, L.; BARR, B.; ANDERSON, M.; METE, A Fatty liver hemorrhagic syndrome in the backyard chicken: a retrospective histopathologic case series. Veterinary Pathology, 2014, v.51, n.4, p. 787-795.Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
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Registros recuperados : 7 | |
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Registros recuperados : 6 | |
2. | | CAMPO, M. M.; RESCONI, V. C.; OLLETA, J. L.; PARDOS, J. J.; LARA, P.; SAÑUDO, C. Evaluación sensorial de carne de novillos finalizados en diferentes sistemas de alimentación In: MONTOSSI, F.; SAÑUDO, C. (Eds.). Cooperación Hispano-Uruguaya. Diferenciación y valorización de la carne ovina y bovina del Uruguay en Europa: Influencia de Sistemas de Producción sobre Bienestar Animal, Atributos Sensoriales, Aceptabilidad y Percepción de Consumidores y Salud Humana Montevideo (Uruguay): INIA, 2007. p. 67-70 (INIA Serie Técnica ; 168)Tipo: Capítulo en Libro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó. |
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3. | | RESCONI, V. C.; CAMPO, M. M.; LARA, P.; PARDOS, J. J.; OLLETA, J. L.; FONT I FURNOLS, M.; GUERRERO, L.; SAÑUDO, C. Evaluación sensorial de carne de corderos finalizados en diferentes sistemas de alimentación In: MONTOSSI, F.; SAÑUDO, C. (Eds.). Cooperación Hispano-Uruguaya. Diferenciación y valorización de la carne ovina y bovina del Uruguay en Europa: Influencia de Sistemas de Producción sobre Bienestar Animal, Atributos Sensoriales, Aceptabilidad y Percepción de Consumidores y Salud Humana Montevideo (Uruguay): INIA, 2007. p. 103-106 (INIA Serie Técnica ; 168)Tipo: Capítulo en Libro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó. |
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4. | | CAMPO, M.M.; SAN JULIÁN, R.; SAÑUDO, C.; OLLETA, J.L.; NUTE, G.R.; FONT I FURNOLS, M.; GUERRERO, L.; OLIVER, M.A.; CAÑEQUE, V.; ÁLVAREZ, I.; DÍAZ, M.T.; MONTOSSI, F. Análisis sensorial de la carne bovina de diferentes sistemas productivos y tiempos de maduración. In: JORNADA SOBRE PRESENTACIÓN DE RESULTADOS DEL PROYECTO, MADRID, MARZO, 2006; SAÑUDO, C.; MONTOSSI, F. (Coord.).Madrid: INIA (España), 2006. p. 25-26 Contiene presentación oral de M.M. Campo, p. 27-30.Tipo: Trabajos en Congresos/Conferencias |
Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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5. | | FONT I FURNOLS, M.; SAN JULIAN, R.; GUERRERO, L.; SAÑUDO, C.; CAMPO, M.M.; OLLETA, J.L.; OLIVER, M.A.; CAÑEQUE, V.; ALVAREZ, I.; DIAZ, M.T.; BRANSCHEID, W.; WICKE, M.; NUTE, G.R.; MONTOSSI, F. Acceptability of lamb meat from different producing systems and ageing time to German, Spanish and British consumers. Meat Science, Volume 72, Issue 3, March 2006, Pages 545-554. DOI: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2005.09.002 Article history: Received 26 April 2005// Received in revised form 9 September 2005// Accepted 9 September 2005. Acknowledgements: We thank the AECI, INIA-Spain and INIA-Uruguay
for their financial support, the people of the different...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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6. | | SAN JULIÁN, R.; SAÑUDO, C.; CAMPO, M.M.; OLLETA, J.L.; NUTE, G.R.; FONT I FURNOLS, M.; GUERRERO, L.; OLIVER, M.A.; CAÑEQUE, V.; ÁLVAREZ, I.; DÍAZ, M.T.; MONTOSSI, F. Evaluación sensorial de la carne de cordero procedente de diferentes sistemas de producción de Uruguay. In: JORNADA SOBRE PRESENTACIÓN DE RESULTADOS DEL PROYECTO, MADRID, MARZO, 2006; SAÑUDO, C.; MONTOSSI, F. (Coord.).Madrid: INIA (España), 2006. p. 33-35 Contiene presentación oral de R. San Julián, p. 37-38.Tipo: Trabajos en Congresos/Conferencias |
Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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Registros recuperados : 6 | |
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